Založ si blog

O tom, kde žijú prasatá

 

Keď som bol malý, prasatá žili v chlievoch. Výnimkou boli len tri malé prasiatka z rozprávky, ale tie som videl len v knižke, naživo nikdy. Keď som vyrástol, všimol som si, že chlievy, a s nimi aj prasatá miznú, je ich stále menej. Dokonca aj bravčové mäso je potrebné dovážať až zďaleka, počul som, že dokonca až z Vietnamu. Z toho vyplýva, že prasatá vlastne potrebujeme, takže sa čudujem, že prečo miznú a zaujímalo ma, kam vlastne tie prasatá miznú. Keď som po tých zmiznutých prasatách začal pátrať, došiel som k prekvapivému poznatku. Zistil som, že prasatá sú hore. Ešte neviem, kde to presne je, ale sú hore. Počul som ľudí ako vravia, že tie prasatá hore si zas niečo na nich vymysleli, že tie prasatá hore nerobia nič len kradnú a na otázku „ako sa máš“ som počul odpoveď, že nie tak dobre, ako tie prasatá hore. Tak som to vlastne zistil. Ale dopyt po bravčovom nasvedčuje tomu, že my prasatá nepotrebujeme niekde hore, ale v chlievoch. Ako sa tam hore dostali, kto a ako ich tam nainštaloval, kto je zodpovedný za to, že prasatá nie sú v chlievoch? Komu sa vlastne treba poďakovať za to, že sa niekto, či už prasa alebo nie, dostal hore? Keď na to prídete skôr ako ja, dajte mi vedieť.

j.s.

 

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1802x
Priemerná čítanosť článkov: 1802x

Autor blogu

Kategórie

Archív